Sportfysiotherapie

Binnen Movero Vita werken fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in sportblessures. Of je nu op hoog niveau sport beoefent of recreatief beweegt bij de lokale vereniging. Onze fysiotherapeuten hebben zelf een rijk (top)sportverleden en zijn ook nu nog actief in de sportwereld. Wij weten daarom hoe belangrijk sport voor u is en hoe graag u weer wilt deelnemen aan u sport.

Waarom een speciale sportfysiotherapeut?
Een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in sport focust zich niet alleen op de blessure die u hebt opgelopen en hoe u zo snel mogelijk terugkeert binnen uw sport, maar kijkt ook naar wat het lichaam nog meer nodig heeft om in de toekomst nieuwe blessures te voorkomen. We kijken vooral naar wat wel mogelijk is binnen uw sport en denken met u mee. Wij weten precies wat daar allemaal voor nodig is.

Naast deze gerichte behandeling kunnen wij u ook adequaat adviseren over uw blessure. Wij weten wat er gebeurt met uw lichaam tijdens uw sport en de relatie die het heeft met uw blessure. Onze praktijken zijn ingericht om u zo adequaat mogelijk te begeleiden naar een goed herstel. Indien nodig werken we intensief samen met trainers, artsen en andere specialisten om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een snelle terugkeer binnen u sport.

Movero Vita is uw specialist bij sportblessures!

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op