Uw lichaam verdient de beste behandeling!

Movero Vita staat voor zorg van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige lichamelijke klacht, maar zeker ook bij een ingewikkelde zorgvraag. In een vriendelijke, prettige én professionele omgeving zijn wij er om u van uw klachten af te helpen. Daar draait het om.

Voor ons bent u geen nummertje en begrijpen wij hoeveel invloed klachten op u en uw leven kunnen hebben. Met passie en een glimlach staan we dan ook voor u klaar.

Binnen Movero Vita werken meerdere fysiotherapeuten op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie. Elk met zijn of haar eigen specialisatie of expertise. Binnen onze praktijk kijken wij ook vaak samen als team naar het leven en de mens achter uw klacht om zo te bepalen wie de beste behandelaar voor u is en wat de beste behandeling voor uw klacht is. Het doel is altijd om u zo optimaal en snel mogelijk te laten herstellen. Wij kijken dan ook met oprechte aandacht en een brede manier naar uw klachten.

Wij staan voor een vriendelijke persoonlijke benadering en hechten veel waarde aan advies en uitleg.

“Movero Vita vind ik zo goed en beveel ik aan vanwege hun grote verscheidenheid in gespecialiseerde en zeer vakkundige therapeuten. Je wordt er hoe dan ook ‘geholpen’. Dat geeft vertrouwen.”

Jose

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op