Schouderklachten

Movero Vita is gespecialiseerd in schouderproblematiek.

Schouderklachten zijn veel voorkomende klachten en staan zelfs in de top 3 van aandoeningen van het bewegingsapparaat. Ze kunnen u behoorlijk beperken in uw dagelijkse activiteiten, werk en/of (top)sport en worden vaak onderschat. Ruim 40% van alle schouderpatiënten in Nederland hebben na 1 jaar nog steeds heftige klachten.

WAAROM EEN SPECIALIST?
Schouderklachten kunnen hardnekkig zijn, lang aanhouden en vaak terugkomen in dezelfde schouder of aan de andere zijde. De schouder is een complex gewricht en het stellen van een juiste diagnose vraagt meer dan gemiddelde kennis over de schouder. Juist wegens het chronische karakter (40% van alle schouderpatiënten hebben na 1 jaar nog steeds last) is het stellen van een juiste diagnose en behandelplan van groot belang. Een schouderspecialist heeft meer kennis in huis en kan u beter informeren over alle problematiek, gevolgen en leefregels die horen bij uw specifieke schouderklacht.

WAAROM MOVERO VITA?
Binnen ons centrum zijn er therapeuten die zich hebben gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten. Ook als u moet revalideren na een trauma of operatie aan uw schouder bent u bij ons aan het goede adres.

Wij zijn aangesloten bij het Schoudernet Oostelijk Zuid-Limburg. Dit is een netwerk van fysiotherapeuten dat gespecialiseerd is in het onderzoeken en behandelen van schouders. Er zijn korte communicatielijnen tussen ons, uw huisarts en specialisten. Onze samenwerkingsverbanden met verschillende orthopeden uit de regio (Nederland, België en Duitsland) maken een optimale behandeling van uw schouderklacht mogelijk.

Wij kunnen u adequate informatie geven over het te verwachten beloop en voor het nemen van de juiste beslissingen bij uw schouderklacht. Wij zijn goed op de hoogte van alle factoren die het beloop en uw herstel kunnen voorspellen en beïnvloeden.
U weet bij ons direct wat u mag verwachten en werken samen met u, middels een persoonlijk behandelplan, aan uw herstel

Movero Vita is uw specialist bij schouderklachten!

 

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op