Linda van den Eijnden

Door haar sportieve verleden werd de interesse in het beroep fysiotherapie al vroeg gewekt bij Linda. Ze begon haar opleiding in Heerlen en in de zomer van 2000 mocht ze zich fysiotherapeute noemen. Sinds 2021 is Linda werkzaam bij Movero Vita.

In de afgelopen 23 jaar dat Linda werkzaam is binnen de fysiotherapie is haar enthousiasme voor het beroep alleen maar verder toegenomen. Mensen helpen en begeleiden in hun herstel is waar haar passie ligt. Hierbij staat vooral het “samen” hoog in het vaandel. Zo wordt er samen gezocht naar de beste behandelmethode, wordt er samen gewerkt aan een optimaal herstel en is er altijd ruimte voor een luisterend oor.

Door de jaren heen heeft Linda zich naast de algemene fysiotherapie toegespitst op orthopedische aandoeningen zoals schouder, elleboog en handklachten. Ook is ze o.a. gespecialiseerd in revalidatie en m.n. in neurologische ziektebeelden zoals Parkinson.

Leergierigheid, verder ontwikkelen en uitdiepen van kennis past bij haar. Op die manier probeert ze u zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar Uw herstel.”

BIG 19053405104

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op