Leefstijl

Movero Vita is gespecialiseerd in het begeleiden naar een gezonde levensstijl

Ruim 90% van de klachten die gezien worden door een fysiotherapeut zijn leefstijl gerelateerd. Binnen Movero Vita hebben we niet alleen aandacht voor uw klacht of aandoening, maar hebben we ook oog voor de ‘film’ van uw leven. Uw leefstijl is een belangrijk onderdeel van het ontstaan en behouden van klachten en aandoeningen. We vinden het bijvoorbeeld ook belangrijk om uw slaap en stress in kaart te brengen. Soms adviseren we u zelfs in voeding. Deze factoren zijn van essentieel belang voor uw herstel.

Wij kiezen voor een bredere aanpak. Naast het ‘fysieke’ behandelen, kijken we ook naar hardnekkige oorzaken. Waardoor klachten eventueel weer snel kunnen terugkomen. Denkt u bijvoorbeeld aan hardnekkige rugklachten. Overgewicht kan hier een belangrijke rol in spelen. Uw conditie gaat achteruit, uw immuunsysteem daalt mee en u de mate waarin u pijn ervaart wordt gevoeliger. Dit kan ervoor zorgen dat u bewegen lastiger gaat vinden. Dit terwijl bewegen juist de beste remedie is bij rugklachten.

WAAROM EEN SPECIALIST VAN MOVERO VITA?
Binnen onze praktijk werken we nauw samen met huisartsen, specialisten, verpleegkundigen, diëtisten en leefstijlcoaches. We hebben genoeg in huis om u te kunnen adviseren of ondersteunen om tot een gezondere levensstijl te komen.

Wij zijn gepassioneerd om van u een gezonder persoon te maken dat weer zonder klachten kan bewegen en meer kwaliteit van leven krijgt. Wij maken ons daarom ook sterk om uw levensstijl bespreekbaar te maken tijdens onze behandeling.

Indien nodig kunnen we u adviseren in individuele- of groepstrajecten.

Movero Vita is uw specialist voor een gezondere levensstijl!

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op