Hand- en polsklachten

Movero Vita is gespecialiseerd in hand- en polsproblematiek.

De hand is één van de belangrijkste lichaamsdelen. U gebruikt ze waarschijnlijk het vaakst van alle gewrichten en u kunt haast niet zonder ze. We doen er allerlei belangrijke taken mee zoals schrijven, onze telefoon of computer bedienen of om een deur openen. We gebruiken onze handen om onszelf te verzorgen, het huishouden te doen, hobby’s uit te voeren of om te werken. Klachten aan uw handen kunnen u dan ook (fors) belemmeren in het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden. Dit is dan ook een belangrijke reden om te kiezen voor een gespecialiseerde handtherapeut.

WAAROM EEN SPECIALIST?
Binnen Movero Vita hebben wij ons toegelegd op hand- en polsklachten en beschikken we over een ervaren gecertificeerde handtherapeut. Een handtherapeut heeft een uitgebreide nascholing gedaan en is door veel ervaring een specialist in de behandeling van klachten aan de hand, pols en onderarm. De handtherapeut heeft meer kennis in huis en kan u beter informeren over alle problematiek, gevolgen en leefregels die horen bij uw specifieke handklacht. 

WAAROM MOVERO VITA?
Binnen ons centrum zijn er therapeuten die zich hebben gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van hand- en polsklachten. Ook als u moet revalideren na een trauma of operatie aan uw hand, pols of onderarm bent u bij ons aan het goede adres.

Wij zijn aangesloten bij het Netwerk Handentherapeuten Limburg. Dit is een netwerk van fysiotherapeuten dat gespecialiseerd is in het onderzoeken en behandelen van hand- en polsklachten. Er zijn korte communicatielijnen tussen ons, uw huisarts en specialisten. Onze samenwerkingsverbanden met verschillende orthopeden uit de regio (Nederland, België en Duitsland) maken een optimale behandeling van uw hand- en polsklachten mogelijk.

Wij kunnen u adequate informatie geven over het te verwachten beloop en voor het nemen van de juiste beslissingen bij uw hand- en polsklacht. Wij zijn goed op de hoogte van alle factoren die het beloop en uw herstel kunnen voorspellen en beïnvloeden. U weet bij ons direct wat u mag verwachten en werken samen met u, middels een persoonlijk behandelplan, aan uw herstel.

Movero Vita is uw specialist bij hand- en polsklachten!

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op