HAND- EN POLSTHERAPIE

Uw hand is één van de lichaamsdelen die u het vaakst op een dag gebruikt en waar u niet zonder kunt. Binnen Movero Vita hebben wij ons toegelegd op hand- en polsklachten en beschikken we over een ervaren gecertificeerde handtherapeut.

We beginnen graag zo snel mogelijk met het revalideren van uw hand- en pols om te voorkomen dat het gewricht stijf wordt, verklevingen krijgt of u te veel inlevert in kracht. Wij adviseren u dan ook graag zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat u adequaat met uw herstel om kunt gaan en weet wat u kunt verwachten.

SPALK voor u

Wij beschikken ook over de mogelijkheid om voor u een spalk op maat te maken, die u kan ondersteunen, uw pijn kan verminderen of zelfs rust kan geven indien dat wenselijk is. Een spalk kan ongewenste bewegingen voorkomen en ondersteunt u in uw herstel. U herstelt daardoor sneller en u kunt met minder klachten door het leven totdat uw hand/pols weer sterk genoeg is.

U gaat samen met onze handtherapeut in gesprek om te kijken hoe de spalk uw herstel zo goed mogelijk kan ondersteunen in uw leven. We proberen zoveel mogelijk met u mee te denken.

Elke persoon en ook elke aandoening van het hand-/polsgewricht is anders en vraagt om een persoonlijke unieke aanpak. Uw behandeling is daarom op maat en onze handtherapeut zal onderzoeken wat voor u de beste aanpak is en bepaalt samen met u het beste behandelplan voor het optimale herstel.

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op