Dorien van Loo

Sinds 2018 is Dorien al werkzaam bij Movero Vita. Na haar stages bij onze praktijk is zij direct een vast onderdeel van ons team geworden. Dorien is van mening dat beweging het beste medicijn is tegen fysieke klachten. Naast de algemene fysiotherapie heeft Dorien een passie voor o.a. geriatrie en neurologie. Ze heeft zich daarom ook de afgelopen jaren gespecialiseerd hierin en is naast algemeen fysiotherapeut ook geriatrisch fysiotherapeut.

Zij is vanwege haar ervaring op dit gebied dan ook sterk in het vinden van de multidisciplinaire samenwerking tussen ons, uw huisarts/specialist en eventuele andere zorgverleners.

Haar insteek van fysiotherapie is om samen met u naar een oplossing te zoeken voor de klachten en/of problemen die ervaren worden in het dagelijkse leven. Bij haar vindt u altijd een luisterend oor en denkt zij actief mee met een brede kijk als het gaat om het verbeteren van uw kwaliteit van leven. Denkt u bijvoorbeeld aan het eventueel inzetten van andere hulp-/zorgverleners of hulpmiddelen die nodig kunnen zijn. Zij is er om u te helpen.

BIG 39925468304

 

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op