Chronische pijn

Movero Vita heeft een samenwerking met de pijnpoli van het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen en Sittard. Wij verzorgen in samenspraak met de artsen op verwijzing een TENS-behandeling.

Wat is TENS?
Tens is een afkorting voor Transcutane Electro Neuro Stimulatie. Kleine elektrische stroompjes worden door uw huid geluid naar de zenuwen om uw pijn uiteindelijk te verminderen. Het belangrijkste doel van TENS is dan ook pijnbehandeling/-bestrijding. Door deze elektrostimulatie op gerichte lichaamspunten kunnen we uw pijnklachten verminderen. Doordat uw pijn afneemt, verbeteren ook uw mogelijkheden weer en kunt u uw dagelijkse activiteiten weer beter uitvoeren. Uw kwaliteit van leven neemt weer toe.

Voor wie is TENS?
U kunt TENS gebruiken bij acute- en chronische pijn. De specialist in het ziekenhuis bepaalt of u in aanmerking komt voor deze proefbehandeling en zal u hiervoor een verwijzing uitschrijven.

Waarom Movero Vita
Wij hebben speciaal geschoolde therapeuten die in nauw contact staan met de specialist in uw ziekenhuis. U mag van ons verwachten dat wij een uitgebreide intake met u plannen om uw pijnklachten goed in kaart te brengen. Indien nodig vindt er ook nog een onderzoek plaats.

Vervolgens krijgt u van ons een uitgebreide uitleg over de bediening van het TENS-apparaat, uw persoonlijke instellingen en eventuele andere zaken. U krijgt van ons vervolgens een TENS-apparaat in bruikleen en wij evalueren vervolgens het effect van de behandeling na een tijdje.

We passen indien nodig uw persoonlijke instellingen aan en uiteindelijk beslissen we samen om de resultaten voldoende zijn om voor u een TENS-apparaat bij uw zorgverzekeraar aan te vragen.
Voordelen:

  • Niet schadelijk
  • Niet verslavend
  • Weinig tot geen bijwerkingen
  • Vermindert spierspanning
  • Bevordert de afgifte van lichaamseigen pijnstillers
  • Pijnvermindering
  • Overal te gebruiken
  • Past in uw broekzak

Movero Vita is uw specialist bij chronische pijn!

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Neem contact met ons op